eropuit.nl aanbieding

2=1 op koffie/thee

bij Heidecafé de Strabrechtse Heide

Geldig t/m 31 december 2016

Gemiddelde bezoekersbeoordeling:

van 5 sterren

(21 stemmen)

Bekijk alle beoordelingen

Eigenschappen

  • Buiten
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Beschrijving

De route gaat door het centrum van Geldrop. Schuif in het centrum aan op het horecaplein bij Brasserie Ringo’s. In de sfeervolle brasserie kun je genieten van een heerlijke salade om vervolgens vol energie de NS-wandeling voort te zetten.

De route volgt al snel het riviertje De Kleine Dommel het dorp weer uit. Je komt in een mooi aaneengesloten natuurgebied. Het beekdal van de Kleine Dommel gaat hier langzamerhand over in de Strabrechtse Heide. De route gaat voornamelijk over onverharde en halfverharde paden. Voordat je de grote stille heide op gaat, kun je nog een bezoek brengen aan de heidetuin van Staatsbosbeheer, met informatie over de planten die je onderweg tegen zult komen. Met het Pelgrimspad loop je langs het kasteel van Heeze weer naar het station.

Aanbieding Heidecafé de Strabrechtse Heide
Heidecafé de Strabrechtse Heide is een van de mooiste plekjes van Heeze en omstreken. Of je nu komt voor een heerlijk dagje in de natuur of voor een hapje en een drankje; bij Heidecafé Strabrechtse Heide ben je aan het juiste adres. Het Heidecafé werkt met producten van lokale ondernemers die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt. Reis je met NS naar de Strabrechtse Heide, dan krijg je het tweede kopje koffie of thee t.w.v. € 2,- gratis.
Openingsdagen: Geopend van woensdag t/m zondag. Maandag en dinsdag geopend tijdens schoolvakanties.

Praktische informatie

Lengte:
Beginstation:
Eindstation:
LAW:
Extra informatie en wijzigingen:

Routebeschrijving en routekaart;
Je kunt de routebeschrijving en routekaart downloaden en uitprinten.
Wandelen met de hond: Het Rulse Laarzenpad is verboden voor honden. Honden zijn aangelijnd toegestaan op de hoofdroute.
Meld een knelpunt
Onderweg kan er van alles gebeuren en soms kom je hinderlijke obstakels tegen. Door hier melding van te doen zijn andere wandelaars voorbereid en kan Wandelnet dit doorgeven aan de juiste persoon of instantie. Geef hier je melding door.

Downloads:

Beoordeling (21 stemmen)

Alleen

van 5 sterren

Met de kinderen

van 5 sterren

Met partner

van 5 sterren

Met vriend of vriendin

van 5 sterren

Met vrienden

van 5 sterren

Met collega’s

van 5 sterren

Reacties van lezers

Mooie heideroute! Buiten augustus en september is het waarschijnlijk saaier wandelen hier, maar nu kan ik mijn heidehart flink ophalen. Over onverharde paden doorkruis ik paarse velden tot aan de horizon. Soms biedt een pluk bos even wat broodnodige schaduw. En een heerlijk laarzenpad zorgt voor afwisseling. Toetje: het mooie kasteel van Heeze. Foto's en verslagje bekijken? Ga naar Frankwandelt.nl/nsgeldrop

Frank van der Meer, 22 augustus 2016 (Alleen) van 5 sterren

Op een zwoele en grijze dag liep ik deze wandeling. Het was in het begin even doorbijten maar na de snelweg ging de tocht de natuur in. De inmiddels bruine en uitgestrekte Strabrechtse Heide lag en prachtig en verlaten bij. Lichte regen versterkte de desolate sfeer. Het was een bijzondere ervaring. Ik hoop de wandeling nog eens te maken als de heide in de bloei staat.

Diederik de Bruijn, 2 oktober 2014 (Alleen) van 5 sterren

Mooie wandeling over de heide en het bos. Goed bereikbaar en gratis parkeren station. Peijnenburg , de koejesfabriek en ontbijtkoek komt van origine uit Gerdrop vandaan. Leuk weetje na wat gedronken te hebben daar. Bij punt 4 of 5 op de kaart oftewel begin van het rondje over de heide, zit nu een restaurantje van Staatsbosbeheer. Geopend op zaterdag en zondag en in de vakantie ook doordeweeks.

Anita, 17 augustus 2014 (Met vriend of vriendin) van 5 sterren

Eerst een flink stuk door Geldrop en later over/langs een snelweg viel behoorlijk tegen. Daarna wel een mooi stukken over de hei en door het bos. Helaas waren er ontzettend veel fietsers. Jammer. Niet echt een aanrader.

Marian, 13 augustus 2014 (Met de kinderen) van 5 sterren

Beoordeel zelf!

Ben je al geweest? Laat hier je beoordeling achter of schrijf een korte recensie.


Je beoordeling Klik op het aantal sterren en Verstuur

Je recensie

Eropuit.nl heeft een aantal spelregels voor het plaatsen van beoordelingen.

Plan en koop je reis

Van

Naar station

Datum

Toon kalender

Tijd

:

Op de kaart

(advertentie)